De jaarmarkt waar iedereen in Roermond naar uitkijkt: heet nu de Sjoemelmert! De aajerwetse rommelmarkt die als een slinger door het centrum de stad versiert.De Sjoemelmert in Roermond is al meer dan 50 jaar traditie.
Deze gezellige rommelmarkt (in het Remunjs: Sjoemelmert) is door de jaren heen uitgegroeid tot een jaarmarkt, braderie, rommelmarkt, hobbymarkt en kunstmarkt in één.
Elk jaar komen duizenden bezoekers naar deze markt. De Sjoemelmert in Remunj in 2022 is op woensdag 27 en donderdag 28 juli.


Locaties Sjoemelmert Remunj 2022De 200 kraampjes van de Sjoemelmert staan op de volgende straten: Zwartbroekstraat, Bakkerstraat, Minderbroedersstraat, Neerstraat en Marktstraat.“ Jaarmarkt, braderie, rommelmarkt, hobbymarkt en kunstmarkt in één in Roermond ”Gezelligheid in cafés


’s Avonds na afloop van de Sjoemelmert is het nog extra gezellig in de talrijke cafés in de stad.Voor wie?


Dit evenement is voor kinderen, jong volwassenen, volwassenen en senioren.


Aanvangstijden


27 en 28 juli 2022


De Sjoemelmert in Roermond is op woensdag en donderdag geopend van 12.00 tot 21.00 uur. De winkels op woensdag zijn geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op donderdag van 10.00 t/m 21.00 uur. Controleer voor een bezoek altijd even de aanvangstijden op de website van het evenement zelf.Prijzen


De toegang is gratis.


Bezoekersinformatie


Centrum


Bakkerstraat 15


6041 JP Roermond